DE GARANTIE VAN 3 JAAR IS UW ZEKERHEID

De garantie voor stoffen zitmeubels heeft de volgende voorwaarden:

Vanaf de dag van levering hebt u een driejarige garantie tegen vlekken. Mocht er toch een vlek ontstaan moet u deze zo spoedig mogelijk met het bij gesloten speciale middel ter bestrijding van vlekken volgens gebruiksaanwijzing behandelen.

Mocht het u niet lukken de vlek ondanks de zorgvuldige reiniging te verwijderen zal Top Care Textil- und Lederschutz GmbH de vuile plek gratis vakkundig reinigen en de schoongemaakt plek weer met antivlekkenmiddel behandelen.

De klant is verplicht de garantie binnen een week na het ontstaan van de vervuiling aan Top Care naar voren te brengen. De garantie komt te vervallen voor alle vlekken die na drie jaar optreden, respectievelijk na deze periode worden gemeld.

De garantie geldt niet voor:
1. Normale slijtage van de stof
2. Vlekken die door zuur, kleur- of bleekmiddel of bijtende produkten zijn ontstaan
3. Stoffen die niet kleurecht zijn

Top Care Textil- und Lederschutz GmbH kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor beschadigingen, ook geen indirecte beschadigingen, die zoals onder punt 1 t/m 3 genoemd, zijn ontstaan. Top Care Textil- und Lederschutz GmbH verplicht zich de vlekken te verwijderen.

Ondanks de beschermende behandeling tegen vlekken moeten de meubelen regelmatig worden schoongemaakt. Wij raden u aan de kussens eenmaal per week te stofzuigen.